Sunday, March 8, 2009

-AsiaH vIcToRy AwArD (AVA)-

semua orang salah tngok kamera.huhuhu.bnyak sngat kamera
kak ida kamera bukan kat atas la


ak tngah tersuka tngok nad kat sebelah.hahahaha

posing jgn xposing




nape mata aku cam ade laser je?huuhuhuhu sabotaj tol









hadiah lucky draw aku.bukan dompet pompuan tau!!!!!!!!!!!!






ahli2 meja belakang yg cool. eh anis lebih2 pulak ko senyum ek.hehehe






emy tngah melirik manja guna spek nor.hehehe



Salam.meh dengar meh(cam la leh dengar)....ari ni ktowg br perform kat AVA kat admin lvl 5.best sangat.tq for d kesempatan.hahaha.dengan menyumbangkan 4 lagu(aduh penat)hahaha,mmg sngat happening.skarang ak dh makin kenal akak2 dlm angklung(hehehehe) sejak dua menjak ni,b4 ni segan sikit(hah gile poyo).to all of you tq very much especially to kak ikin,kak faizah,kak nana,kak azwa,kak lin n semua la coz banyak bg tunjuk ajar n tunjuk x ajar.hahahahaa.may allah bless you all.angklung mmg best.




td pas perform ktowang pun dok melepak kat meja belakang utk makan.tngah mkn,tup2 nombor ak naik utk lucky draw,gile ar fes time sejak berabad dah ak xlucky(huhuhu)hahahahah.yg xboleh blah tu,dah la ak yg fes n dah la tu mahalah asiah,semua orang dah pelik,ak ni dok asiah ke?hahahaha mestilah x....tp mmg bez la....tp hadiah dia xbleh blah,ingat dompet pompuan la,upenya set alat bedah.hahahahah.xdla main2 je,ak dapat ni set alat2 pe ntah cam besi korek tlinga,besi potong kuku n kawan2 dia.ok la kan dari korang yg xdapat pape(hahahaha jgn jeles)hehehehe




lepas tu ak xbleh blah tngok emy nyanyi.fuyoh penuh style,kepala dia paling mahal.emy ko xnak masuk aF?hahahaha confirm ak xnak undi.hehehehehe.mmg ktowng hevok gile ar mlm ni sampaikan komiti semua dah pelik tngok ktowang bising(arghh peduli ape,yg penting enjoy,hehehe)...hahaha ok la nak tido dulu nite

4 comments:

keTiDaks3mPurNaAn said...

mana gamba aku nih..?

Hahahaha!

Weyh, ko igt, ko sorg je ke dapat adiah.. aku pon dapat la.. ;p

TeNgKu JoHaRi said...

ek?xtau pun,hahahaha

♥ NANA ♥ said...

hahahaha!
karot. mereng.

emy said...

wey nk gmbar2 nie..ko dpt dr saper???