Wednesday, July 7, 2010

Friend atau Kawan ???

semalam berlangsung sudah performance gua dan member2 gua utk minggu orientasi uni gua.alhamdulillah semuanya ok dan best,walau ada juga beberapa kesilapan yang berlaku.tapi xpe as human biasa r tu kan~


pagi tadi akibat kebosanan sementara menunggu sem baru,kami bermandi-manda di sungai belakang uia ni ha,best siot,berjalan dalam hutan selama sejam,kemudian mandi manda bersama-sama,main lempar2 orang dan macam-macam.


baliknya,misi ke wangsa walk pula.dimulakan dengan makan,almaklum la penat berenang.kemudian berkaraoke seramai 14 org dengan kos 2.50 seorang haha,tak dapat gua lupa bagaimana kami kumpul duit tengah2 laluan orang ramai.haha malu-malu.karok memang best,happening~


next mengharapkan villa mampu mengecewakan germany malam ini,yeah~


tapi ada sesuatu bermain dipikiran,bagaimana lelaki boleh rapat sesama sendiri sebagai kawan secara hubungan seperti adik beradik,sungguh rapat.inikah namanya kawan?gua masih mencari-cari jawapan,adakah ini takdir semata-mata?


ahhh perasaan ini,semakin hari semakin rindukan dia,dia pun melayan je gua neh haha,patutkah gua memberi respons?hmmmm

4 comments:

misz benida said...

aku nk ayam penyek kat fudcourt KLCC..hehehe

http://cutetanpajelita.blogspot.com/
~link bru aku.

siggplus said...

jgn la rindu dkt i lebih sangat yang.

Anne M. said...

adeh.
bukan sama je maksud?

go on je..
take it easy

reen_sofee said...

bg jek laa respon!
hahaha