Thursday, July 8, 2010

Bowling dan Parking : Wajib Baca !!!

show dah habis,jadi hari-hari gua makan tido macam babi sampai buka sem isnin neh
sekali keluar jalan-jalan bila member rodger gersang nak kuar
gua ikot je kalau org sudi nak angkot
setakat neh dah dua kali gua lepak wangsa walk
maklum la itu je yg dekat and ada semua
semalam karok macam kumpulan nasyid hari ni main bowling


ha mari dekat mari rapat
dengar gua nak story baik punya


masa main bolwing tadi
ada awek neh dengan sorang laki
duduk lane sebelah gua n member2 gua
kebetulan kami nak start game pada masa yg sama
so gua yg lepak depan monitor pe kejadah tempat tekan nama tu
usha la awek neh duk gigih nak tekan2 tapi gua tengok haram dia xtahu
so gua yg gentleman ini pon tolong la tunjuk mcm mana nak tekan


berikut dialog kami


takamine: ermm cik click right lane tu dulu
gadis : (sambil senyum gigi kuning) owh gitu ko


pastu dia nak tekan nama dia,tapi sekali lagi dia tekan dekat seratus kali tapi haram xjadi apa
gua juga yg kena buat


takamine: cik,nama neh boleh tulis pendek je tau


tau ape dia jawab?


gadis: nama sayo nurulain syakila bt ramli


bila pulak gua tanya nama lu minah woiii !!!!


gua sumpah xtahan nak gelak,tapi gua kaver,pastu gua sambung lagi tanya dia


takamine:ermm nama brother tu xnak letak ke?(merujuk kepada lelaki bersama dgn nya)
gadis:itu adik sayo


woii bila pulak gua tanya tu siapa,kisah lak gua kan tu adik lu ke ape ke


sumpah lawak kalau korang tengok dua beradik neh main bowling,ada ke patot diaowang seronok tengok kartun dekat screen yg menari2 lepas kau baling bola bowling tu dgn pelbgai aksi.haha dasar fes time neh !!!


itulah fes time gua jumpa gadis inersen gila,setiap kali dia main dia akn pndang member gua dan gua seolah2 ajak kitaorang senyum sekali sebab dia berjaya jatuhkan pin,aduh


lepas main gua ngan member gua blah


time nak masukkan kad dlm tmpat mesin parking tuh,keta terlebeh belok so xsmpai,member gua pun undur la keta sikit,n kereta belakang pulak undur juga


dan part yg xleh blah disebabkan mmber gua undur keta,keta blakang yg undur juga itu terlanggar keta satu lagi kat blakang,ktowang blah dulu haha


settle r korang


cau~

5 comments:

siggplus said...

apsal kau tak ajak dia main sekali?

oh silap, kau kan gay

lupa2 sori2

Lelaki Ini said...

besh2!!!

Fucking Guy said...
This comment has been removed by the author.
violetless said...

terajiknya kisah ini...

perhiasan_mutiara_dunia said...

ko ni wadi len kali ajak ar men skali...mesti dier baget ko nak knal ngn dier sey huhuhu