Tuesday, May 18, 2010

YOUTH 2010 : CEPAT GET YOUR PASS !!!!

ok, korang free 28-30 May 2010 ni?

xtahu nak kemana?bosan?

mahukan sesuatu yang fresh dan cool?

jom joint YOUTH 2010 at PWTC

macam-macam ada macam SPORT,SHOPPING,CAREER,DANCE FESTIVAL and OTHERS

senang sahaja,just click this link INI

untuk dapatkan pass free korang,korang kena daftar disitu,senang je

kalau x nanti korang kena bayar bila nak masuk,so REGISTER NOW !!!! AND IT IS FREE

so tunggu apa lagi?cepat

4000 orang sudah mendaftar

kepada semua blogger jom berkumpul time ni ???

see u guys

cau

8 comments:

lumut said...

aku pon nak pegi cmni!!!!!!!!!!!

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

jom la

wong ah ian said...

jom polow aku ngan fhad ngan si kosong pegi tour JB stail bag-packers..

Berd said...

kau kena pakai seksi-seksi weh.

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

ian-ko nak support aku ke?ak on je

berd-haha,aku dah beli baju seksi baru,belah depan xd kain,belakang je ada

tangan said...

aku ada hal perkahwinan yang perlu diuruskan.apa kata ko tolong aku

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

ok leh je syg

Frodo Baggins said...

wa syorkan pakai bikini pink. depan blakang x tutup. dada bidang lu tutup ngan coli buatan sendiri!


sekian ~


>>___<<