Friday, May 7, 2010

spagethi cinta jam 12 malam


malam pesta muda mudi
ramai insan bergembira
owh i love u cik pipi
spagethi sedap tak terhingga

pesal lah dua menjak ni gua gila memantun pulak neh
tahu la dah jadi PC pesta pantun makum 2010
owh maafkan gua Azree
gua dah terlebih excited pulak neh

semalam di saat gua penat baru balik dari training angklung
cik pipi text gua,katanya dia nak bagi spagethi yang dia masak sama gua
alahai terus gua cair dengan keromantisan nya
so lebey kurang pukol 12 gua amik spagethi tu dekat bawah bilik gua
dia hantarkan,sweetnya dia dengan tangan memekop mulut
sambil berbalas pantun dengan gua
gua usha sikit,upenya atas bibir dia ada plaster
so dia malu kot,sebab tu pekop baik punya
apa da awek gua ni haha

semalam juga gua joint satu benda ni
namanya geng blogger
si Farah member gua yang ajarkan gua camne nak wat
memang berkesan la,baru je joint
dah ramai blogger singgah berak sini
bagus betol
tapi gua lagi prefer blogger yang membaca dari yang singgah dan mintak di follow balik
pape pun thx sudi datang singgah jamban gua ni
maklum la rumah syaitan kan
sapa nak peduli
tetiba emo,motif?

maaf sekarang gua agak bz
xdapat nak jalan2 dekat belog lain
t bila semua dah ok gua jalan-jalan sambi berak

mesti ian ngah cium fhad sekarang dekat PD tu,arghh perasaan ini kenapa harus cemburu?kau juga yang menolak cinta mereka,pedih untuk aku meneruskan kata-kata.....

cau~


22 comments:

a d r e y n i e e l i s y a said...

tgk diz picha spaghetti..
terasa mo makan la pulak...

ohho.. dh join GB eh..
=)

cikgadis said...

ko x join gathering tu?
sayang! huhu

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

haha sila2 makan

dah hehe

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

riri-eleh mcm ko joint?aku segan r haha

cikgadis said...

aku jauh a siput!
kalo aku dekat, muka aku a awal2 ko nmpk sn!
miahaha

bila ms nm aku riri ni? tu bf aku la!
aku pipiee. ok ok..x mau a sm ngan gf ko, nnt ko konfius kan..

panggil aku "gadis"
ayu kan? haha

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

haha xnak aku nak pnggil ko riri juga

haha

gadis? masalahnya gadis ka?

buktikan pada aku dulu

baru aku percaya haha

cikgadis said...

erkk!
aku serender
haha

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

haha tau kecut,baru nak bersiap sedia nih nak ajak ian sekali haha

cikgadis said...

ko menang! yeayyy! ko menang! x ya a bukti2

































































HAHA! sekian!

lumut said...

sedap gile!!!sape cik pipi?
madu i ker???

hampeh lu kan....

ian ngan fhad sedang bergumbira....hehe

Frodo Baggins said...

baik arr lu x yah ikut
kank kene rogol
tu perogol bersiri tepi pantai!
tp kalau lu, dalam jamban ler jawbnya


wakakkakakaakka


anak punai anak merbah
terbang turun buat sarang
ian n fhad perogol di lembah
alhamdulillah lu x g sayang


zzzzzzzzzzzzz

cikgadis said...

haha i like that pantun!
wakaka

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

riri-haha aku tau aku akan menang

lumut-ha ye madu u,berbaik ye dgn dia,t u dpt payong emas haha

frodo-haha gua terharu shial dengan lu yang menyangi gua separuh jiwa lu,bila nak date ni?jom men bola haha

Berd said...

baik lu arr dah ade makwe.
wa ni apa la sangat.
setakat ada frodo jibon tu
memang wa takkan bahagia.

Frodo Baggins said...

xper arr berd.
kita hidup bermadu arr
lu, wa, takamiang ni ...
awekmu, aweku n awek lu jua ..
apa ada hal!
pasti bahagia.

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

berd-haha sabar beb,lu suoh la frodo suntik silikon sikit,gua jamin nanti lu cair tengok dia punya haha

frodo-haha cam shial tapi ok gak,mari bermadu kawan-kawan.jom2 setiap malam kita gilir2 ke nak threesome?haha

misz benida said...

wei...
aku dh lame xbkk blog..xde mud mau berblogging..haha...ko rindu aku ke???hahaha...ko ni pon,bt la cntest advance ckit...

Razman said...

aku dengar, ian menangis bontot koyak kena dgn fhad...

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

benida-haha advance?nak wat contest pic paling hot dalam tandas ke?haha mau?

razman-ye ke,bagus2 gua dah agak yg fhad mmg boleh melakukan aksi dodgie ni,tapi gua dah cakap jgn sampai koyak,esok kedai jahit wong xbuka,mcm mana nak tempel lobang yg dah rabak tu?adeh

I n n z said...

hoh ?
farah ?
sape kah ?

asal nmpk mcm tangga jeh tanda soal aku neyh ?

oke. dah. tata. slmt pagi.

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

haha bukan lu ke farah tu?haha
selamat pagi jua haha

misz benida said...

cntest memberus jamban pling hot..haha
tpi my name not in yor list la kan..haha