Wednesday, April 7, 2010

nama akak kaunter KFC tu NORPADI ok !!!!

entry ni pendek
gua dah lambat ni nak masuk train
gua odw balik penang
malam ni sampai
ah rindunya kuala lumpur haha
tapi gua lagi rindu penang haha
gua sudah habis exam
tapi balik ni exam lagi
gua keje part time jap
jadi exam assistant dekat OUM
boleh tampung duit poket gua
exam !! exam !!
tu ja yg gua makan
kenyang xpun
tapi otak bagai nak gila
btw gua doakan korang happy2 selalu ye
jumpa lagi
cau beb~

sekali lagi akak kfc kl sentral tu nama dia NORPADI
gua xtipu
xcaya sila g check sendiri
kaunter dia hujung sekali sebelah kanan
jangan ckp gua ckp tau
peace ^_^

12 comments:

Nurul_HaWa♥ said...

hahaha.oit,cpt la..
kang terlepas train lak.
x pasal2 lu duk uia lg...
kim slm kt org penang..!!!

Nurul_HaWa♥ said...

hahaha.oit,cpt la..
kang terlepas train lak.
x pasal2 lu duk uia lg...
kim slm kt org penang..!!!

cikgadis said...

NORPADI?
cun x? :p

hans said...

hahaaha
asal dgn kakak tu?

Afzainizam said...

Salam dari kami sebuah ikatan persahabatan
Salam dari kami…
http://firestartingautomobil.blogspot.com
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. … kami sedang berusaha membaca older post entry kamu… Wow entry yang menarik

Salam sebuah persahabatan salam perkenalan dari kami salam dihulur tanda sebuah perkenalan ….

Semoga kami menerima respon yang baik dari kamu…. Thanks againt…

" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara
Sebuah persahabatan....
Terima kasih
kembara ziarah maya”

pawaka19 said...

norpadi? pelik je name? xmakan beras kot..makan padi saje

M!Er4N said...

salam..jom join contest yg menawrkan acer aspire one. rm20 stp refferal bwh kita.

http://www.mieran87.co.cc/2010/04/jom-rebut-acer-aspire-one-at.html

NichKhun said...

aku syak dia tak abes eja la nama tu.. nama dia panjang sangat.. NORPADILAH maybe? hhehehehe kan?

-C.Gad!s- said...

hahaha...

jadah ko mengarut nih...
okey jap lagik aku g cek kfc tuh....

aku nak print dulu entry ko nie..hahaha

Mr.Z said...

huh! nama yg unik! :D

ahchOng's said...

kakak tu cun x weh??
kaler apa??kuning??

lumut said...

nak ngurat kau leh?

eh silap akak kaunter tuh.hehe