Monday, February 1, 2010

selamat datang ke TAMAN ILMU DAN BUDI

tu dia tajuk entry bagai puisi baru karya A.Samad Said
walhal moto UIA terchenta ini ja
chenta?
*pitam jap----->woi2 bangun2 sape nk hupdate blog ni
*ye ak bangun
*sigh

aku sampai di UIA ini tepat jam 7pg td
kemudia gigih ke kelas
seperti biasa
sangat penat

minggu ini sngat menakutkan
midterm berderet2 sampai rabu depan
ahad pun exam?
WTF ~ huhu
aduh pening2
assignment lagi
quiz lagi
pe semua ni?

eh sabar2
wat perlahan-lahan
tapi kalu xsiap mcm mana?

5 comments:

hans said...

hahahhaa
siap punya kalau ko pandai bahagi masa

eh,sorry kalau lari topik..
aku punya entry tersenarai antara 28 terbaik dekat blog www.denaihati.com

entry aku no 19 dan dia nak pilih 5 entry terbaik dari semua nih

so,aku mengharapkan jasa baik kamu semua untuk vote entry aku...

untuk makluman lebih lanjut sila click entry ini dan undilah entry no 19

suruh dan paksa member2 kamu vote entry no 19 juga tau

thanks

deusXmachina® said...

lama tul tuan prof menghilang
sudah insafkah barangkali
erk888

Prof Ir Dr. Takamine Kiyomaro said...

hans-haha sempat lg tu,insyaallah

deus-haha insaf?aku baru balik cuti la

aYuNi said...

wow.. besh nye.. ahad pun ada exam..haha.. xpe wady.. nampak rajin sket..haha.gudlux la:)

Prof Ir Dr. Takamine Kiyomaro said...

kan rajin sangat kan?huhu hehe thx btw