Thursday, January 21, 2010

KL SENTRAL----->BUKIT MERTAJAM

*perhatian kepada para penumpang train ekspress langkawi EL8,sila berada di pintu perlepasan A sekarang,train akan berlepas pada jam 9.10 minit malam*

lambat lagi tu
sekarang baru pukul 6.3opm
haha bosan + lapar
online pulak dekat KFC kl sentral
tergoda iman aku tengok ayam2 tu
jap ye jap lagi aku beli
kalau aku beli sekarang nanti habis,nanti aku lapar lak dalam train
huhuhu

tadi waktu aku nak ke sini
aku amik LRT di putra
waktu lrt tu sampai
kitaowang semua dah pose nak berlumba2 masuk
alih2 dia xbuka pintu tapi patah balik
cuak muka orang dalam train tu

*haha sigh*

tapi aku cool ja sebab aku x kejar waktu pun
best shial dapat balik
x sabar untuk makan 6 kali sehari di rumah
*walaupun dah 10 orang kata aku dah gemuk
*cis shial la
*xpe sem depan aku diet

mak dah janji nak masak sedap2
aku dah janji nak makan banyak2
so kami sangat menepati janji kan?
anda bagaimana?


sepanjang aku duduk di kfc ni ada satu benda aku perhatikan

PEREMPUAN/WANITA/GADIS/NYAH suka sangat makan di KFC !!!!!

sekian FIN~ ^_^

*blog ini tidak akan di update selama saya bercuti di penang di rumah saya tata

29 comments:

jejaka anggun said...

biarlah dornga nak makan kat situ. apa salahnyer....

Shari said...

tambah sikit..,less, kanank-kanak, orang tua, remaja.,bla3.hahaha

aYuNi said...

hahaha.. makanan dan wanita xdapat di pisahkan dgn kfc.. gitu gak wady..haha :P

yoro okino said...

aku dah lama xjenguk blog ko
mmg gemuk pon nmpk
huhuhuhu

hans said...

bestnya dapat balik dan makan kfc

cikmemy said...

cepatnye da cuti.ko belaja kat ne tah weyh?

Prof Ir Dr. Takamine Kiyomaro said...

jejaka anggun-baik
shari-haha tambahan lagi iaitu OKU huhu
ayuni-ceh perli ek?
yoro-siot kata aku gemuk xpe pasni ak diet tunggu~
hans-haha best la sngat
cikmemy-ak study kat uia,balik cuti mid smester la huhu

jane said...

lama aku tk mkn kfc
huhuhuhu

Prof Ir Dr. Takamine Kiyomaro said...

ek?nape?

zuliana said...

dtg bc entri n cari jwpn

@adlynna@ said...

mencari jawapan disini..;)

q-nizam said...

juga mencari jawapan disini

tricksrex said...

mencari jawapan~

::m!SS edURA hanUM:: said...

dah dpt jwpan =]

kakngah said...

ada ke jwpn nyer?????

Mata Hati said...

Mencari jawapan

kinsyakrn said...

jawab..jawab..

Green Apple said...

jawapn2 dimanakah dia

Green Apple said...

jawapn2 dimanakah dia

Amane Asahara said...

Salam singgah...mencari jwpn :D

BABYBOO said...

mencari jwapan :P

Murnihati said...

brp harga tiket dr kl sentral ke bukit mertajam?
sy duk kulim..rsnya stesen BM la yg terdekatkan..

Mr Syuko said...

yes,i know it..TQ

ellis suriyani said...

sudah carik jawapan..

hairil akif said...

find the answer

suamihanyisterizuki said...

singgah...carik jawapan

CeriteraWanitakini said...

salam..
singgah dtg mencari jawapan...mu

iEnA eLiEnA said...

singgah mencari jwapan
;)
jemput2 ke blog sy eyy

Taugeh Noriko said...

singgah..