Thursday, February 18, 2010

gua bukan GAY

semalam gua mulakan pagi gua dengan lab.nasib baik mggu ni lab thermo,so x d la bosan sngat berbanding lab biochem yg mana gua harus bermain dgn bacteria busuk bernama E.Coli itu.haha.tapi satu je gua xsuka pasal lab ni,eh bukan satu tp dua.fes time lab ni,bila masuk kena submit report mggu lepas n lect tu gigih dowh mark time lab,so sape salah buat or tiru je,dia pnggil kasi ceramah cikit,tu suoh wat balik.duh bg je la markah,gua xkisah kalu sikit pun.tapi nasib gua sentiasa baik lg sbb gua hntar lmbat2 so time dia mark report gua ja,gua dh habis exp n dh belah.haha.

so semalam,semua pakat xnak hntar lab report awal2.takut.so ktowg slumber masuk wat exp.pastu lect melalak dua 3 kali tnya mana report.semua wat xlayan.last kali dia kata "if u dont submit,i'll give u zero".terus penuh meja dia dgn report.haha.gua pun hantar juga.haha.exp mggu ni gua kena wat pasal pressure n temperature,ala senang cita pasal sistem sejuk beku peti ais korang tu.so ktowang kena compare btw dua gas iaitu CO2 and NO2.so abg lab tu sik pesan kat gua,"dik t bila dh guna CO2 ni tutup leklok ye tangki dia t gas habis".sekali dua xpe tp bila dh berkali-kali, gua pun jawab "bang xpe kalu habis sy bg gas saya ni,nak?"sambil gua hembus keluar CO2 dari mulut gua.terus dia bengang,mampos r.

itulah benda no2 gua xsuka ngan lab tu,abg lab yg gedix dgn gua itu,semua pun dia mahu tegur gua.itu lah ini lah....suka ati gua la......


7 comments:

yoro okino said...

uishh garang siot
kat tempat aku lab report kitaorng siap kumpul bnyk2..
nak dgn kna submit carry mark bru hantor..
hahahha..time tu bz copy n paste laa

Wawan Saini said...

wakaka..
agak ganas tajuk entri ko kali ni..
statement yg berani.
AKU pun BUKAN GAYS..:)
wakaka

~0~ said...

dia da syok kat ko la tue

cikmemy said...

dia saje nak bermesra2 ngn ko la 2...ko layan jek la.mane taw dapat belanje makan.huhu~

hans said...

hahahaha
aku ingat ko gay selama ni
kehkehkeh

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...
This comment has been removed by the author.
Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

yoro-mak aii bestnya,dengkia aku siot huhu

safwan-haha kan,so kita bukan gays haha

o-syok?uwek nk muntah ak dowh dh la org tua lak tu

cikmemy-haha kalu dia blnja pun ak xnak dowh,ne tau t dia bomohkan aku ke haha

hans-haha siot tol ko kan,aku ingat ko yg gay td sbb ada abg kala jengking chat ngan ko haha