Sunday, February 14, 2010

Be on You

"i wanna be on you,on you,on you..."

meneruskan hari kedua berlatar belakang kan suasana sepi melampau
aduh rasa mahu terjun dari tingkat empat sahaja
tapi kau masih lapar,makn dulu la

mereka semua mengajak saya
bercamping la
wayang la
main muzik la
dan bermacam-macam lagi
tapi saya?saya x boleh untuk semua tu
harap maaf

abangku aizul
ko sungguh hebat kan
sedang bergolek2 di sydney
huh jeles sangat aku ini
nasib baik kau dah plan nak beli aku something
kalau x siap ko
hahaha

soulmate ku yang sedang berjuang mencorakkan hidupmu
aku doakan kau kuat
walaupun kau perempuan
kau tetap hebat
aku kagum semngatmu kental
untuk berdiri tanpa keluarga

aku terfikir jikalau aku jadi burung aku nak terbang ke mana ye?

8 comments:

aizul said...

hahahahhahha hahahahah ko nih dik..ada yg kene sental ngan penyapu nih kang!~ hahaha

nih apa kes tukar layout lagi nih? adoyyaaii aku suka yg tandas awam tu dulu..ahhaha

take care beb!!!

Prof Ir Dr. Takamine Kiyomaro said...

haha tandas awam tu dah diluputkan atas sebab tertentu huhu,ok2 ko juga take care dowh,

hans said...

ko terbang ker bulan

hans said...

selamat menanti naga melintasi rumah anda dan makan buah limau banyak2

Prof Ir Dr. Takamine Kiyomaro said...

haha mahu terbang bersama?

hans said...

aku naik belakang ko pastu ko bawa la aku gi paris ker apa
budget aku harry potter n ko penyapu
hahaha

hans said...

bukan selalu pun mencapap

Prof Ir Dr. Takamine Kiyomaro said...

hans-haha nestikah aku yg jadi penyapu?huh haha rilax r xkan marah kot?kaka