Saturday, January 16, 2010

saya mahu TERBANG,siapa mahu ikut?

hari ini sepatutnya aku bz menyiapkan assignment
tapi aku tetap berlagak cool
seolah-olah tiada apa2 yg berlaku
bangun tidur pun dah kul 12pm
lepas tu dengan malasnya aku g basuh baju aku kat machine bawah hostel
nasib baik xd orang kalu x
next week la aku basuh haha
kemudian seperti biasa
aku kemas cikit bilik aku
walau aku ni pemalas tapi aku xsuka bilik bersepah
dan selepas itu mandi
kemudian malas mahu ke kafe
so aku rebus maggi dan berfacebooking saja
sesekali jalan2 baca blog orang
kemudian tidur lagi
selepas itu timah call ajak g JJ
then bersiap secepat mungkin
lepak di JJ bersama kak wawa,timah dan din
sekejap tapi ok la not bad
makan2 dan jalan2
aku ingat nak beli something tapi mcm malas ja
so aku just cuci mata je la
tengok pe yg patot
tapi tu la
currently cik pipi sedang merajuk sama gua
apa patut gua buat?hmmm

*hati ini masih berkecamuk*

6 comments:

deusXmachina® said...

apa terbang2 ni prof...
lu tgh layan ice ke time tulis entry ni
erk8888

Prof Ir Dr. Takamine Kiyomaro said...

haha agakla ice age bro haha

Luna said...

apa kua tak ajak aku neh? oh.. inikah perasaan merajuk?

haha!

Prof Ir Dr. Takamine Kiyomaro said...

luna bukan kah ko kata ko nak mengumpul duit,jadi dari pegangan itulah kami mebatalkan hasrat mahu mengajak ko haha

aYuNi said...

rajin gle basuh baju :P pujuk la cik pipi dgn coklat..wahaha :P

Prof Ir Dr. Takamine Kiyomaro said...

RAJIN?MUSYKIL DI SITU HAHA.cokelat?xmo la cokelat mengemukkan nanti cik pipi gemuk haha