Saturday, January 9, 2010

dia rogol aku


di suatu malam yang dingin dan gelap
aku berjalan sendiri dengan niat mahu MEROGOL orang
siapa?kenapa?
KAMU dan sebab aku BOSAN
akhirnya ada mangsa yang melintas di hadapan aku
lalu aku TERJAH dengan RAKUS

TAPI

aku yang DI ROGOL oleh "mangsa"

kesucian aku sudah di nodai
mampukah aku meneruskan hidup ini?
sedih dan PILU
jiwa BERKECAMUK dan hati HANCUR sama sekali
bagaimana harus aku tempuh hari-hari yang mendatang

AKU mahu BUNUH DIRI !!!!!

jangan ada sesiapa pun cuba memujuk ku

MUKTAMAD~

ost:BAD ROMANCE by Lady Gaga
imaginasi:Separa Lucah
klasifikasi:12 bulan dan kebawah
tarikh luput:bila aku dah KAHWIN

13 comments:

misz benida said...

meh aku teman ko g wak repot polis...xpe,jgn tkot..tkot ape org nk ckp..nti kita cri pak sangup ye...hihhi

Prof Ir Dr. Takamine Kiyomaro said...

ok2 baik nya ko,xsangka aku,pe kata ko je la jd pak sanggup tu,boley?haha

misz benida said...

aku??aku xbkmampuan la wei...nk kasik ank2 mkn pasir bole la..hahaha...
*g la sp2..jom g blai pulis.

Prof Ir Dr. Takamine Kiyomaro said...

ala ni yg aku down ni,aku baru je nak ajak ko g beli baju kawin,tok kadi pun ak dh call huhu,dah jgn kaco aku,ak nak bunuh diri huhu haha

aYuNi said...

wah.. TAK KU SANGKA..:P

Prof Ir Dr. Takamine Kiyomaro said...

ape yg ayu tak sangka?sila jelaskan plz haha

~0~ said...

bestnye ko dirogol...wakakkaka

Prof Ir Dr. Takamine Kiyomaro said...

tu la pesal wei,syok gak la haha siot ja ko

cikmemy said...

da makan pil?takut2 terpregnant plak.ahahaahhahha

Prof Ir Dr. Takamine Kiyomaro said...

belum sebab xtau nak beli jenama pe...ada suggestion x?haha

misz benida said...

ko mkn ubt lipas wei..
dh beli bju pngtin??kasik aku la..mmbzir je kalo ko buang..haha

Luna said...

aku minta maaf. aku bukannya tak mo bertanggungjawab, tapi...

aku dah ada orang lain.

maafkan aku wady..!

hahahahaha

Prof Ir Dr. Takamine Kiyomaro said...

benida-dah wei tapi pesal x muat je ni huhu,aku ingat aku dah amik saiz besar dah td huh haha

luna-shut up u,aku x mahu tengok muka ko lagi,perempuan x bertanggungjawab hahahaha