Thursday, December 24, 2009

SORRY

1. sorry sebab aku tak dapat nak teruskan cerpen online tu disebabkan masalah komitmen yang mencabar ketika ini.Jadi sebelum aku terus membiarkan blog ini "mati" macam tu sahaja,biar lah aku stop dulu menulis cerpen tu

2. I'will continue writing about myself as usual

3. So hope korang semua ok and support aku sekali ye.thx dude~

4.aku teringin nak jumpa korang semua kat luar...ada sesiapa berminat nak lepak sesama?

5 comments:

~0~ said...

jom beb lepak sama...ko kat area mana??

Prof Ir Dr. Takamine Kiyomaro said...

aku kat gombak,ko?

eyqa myqa said...

lme tak dgr cerita !
mane ilang ?

Prof Ir Dr. Takamine Kiyomaro said...

haha ada ja cuma bz uruskan beberapa programme under my club at my uni,kind of bz la coz i'm the Pm HUHU

eyqa myqa said...

eleh ! ape mimpi kau nak lepak sme2 nie ?