Thursday, April 9, 2009

-AKak InViGiLaToR oH AkAk-


salam

ak baru balik dr exam math td

huhuhuhu sangat susah OK!!!!!

rasa cam sedih sangat

tp ak dah wat yg termampu,justeru bertawakal lah ak padaNya

today ak nk cerita sal exam ak td

hehehe just to chill up myself

td ak exam kat exam hall 2

kat kulliyah of engineering

tepat jam 2.30ptg

ak pun melangkah masuk ke dalam hall tu

alhamdulillah tempat duduk ak kat belakang hehehe

xd la tension sangat

bukan pa kalu duk depan sekali ak hanya nampak white board je

xnampak orang dan ak akn rasa mcm exam kat jail lak

hohoho

dan tetiba ak nampak akak invigilator ari tu

ala yg ak cakap kat post ak lu tu

sal minyak wangi dia tu

dia jaga exam ak lg

orangnya manis gak tp mata dia menampakkan dia garang ok!!!

exam la ak selama 3 jam

tepat jam 5.3optg

ak melihat akak tu dok lawan tolak menolak ngan kwn dia

just utk sebut "time's up"

dekat 5 minit diaowang dok bertolak x beransur

geram aku

nak ja ak menjerit kat dewan tu

"ok guys time's up"

hohoho alamak terlebih sudah

akhirnya akak invigilator yg jaga ak ari tu

pun melalak

"TIME'S UP"

dengan purata kelajuan 5000km/h

dan kelangsingan 50Hz sesaat

(kelangsingan kat sini adalah term dlm fizik ok bukan fizikal akak tu)

tp akak tu mmg

fuh langsing ok

td dia pakai kebaya

ketat lak tu

hoho sempat lak ak membelek akak tu

(al maklum la ak xtau nk jawab pa)

huhuhu

lepas kertas dikutip

kitaowang kena tunggu 15 minit lak

just for akak2 tu kira kertas exam

huh!!!!

muka semua orang dah upa gergasi lapar dah ak tngok

mana x nya dh la exam susah

kena tunggu 15 minit lak utk keluar

HALLOOOO!!!!

~setelah ak berusaha padaMU lah ak berserah~

4 comments:

ajaa~ said...

aisyy..
apa nie nengok org jea lebih yea..

TeNgKu JoHaRi said...

hahaha
nk wat cmne nk jawab xdapat
mata pun meliar la
hoho

keTiDaks3mPurNaAn_Luna said...

aku pon berserah jugak... hehehe...

tapi tak ada lak invigilator yang ensem aku nak belek.. busan... ;p

TeNgKu JoHaRi said...

HAHAHA ko ni xusah la nk meniru ak.hoho