Friday, March 27, 2009

-HiKaYaT oRaNg pAnDai-

salam
just reach my room
after penat menonton OIAM seasons 3
hehehe
sebenarnya i really miss Malaysia Idol
bila nak ada balik ni ?
huhuhu
benci betul
dgn AF7
ntah pape g tp dah seasons 7
huhuhu
while wacthing OIAM
ak meluat sangat dgn comment syafinaz utk tomok
bunyinya camni
"..u r cerdik in music.."
ha?
cerdik in music?
hello
kalu cerdik xd la dia terhegeh2 masuk OIAM tu
album pun xlaku
argghhh just forget it
but the main idea ak ialah the word "cerdik"
cerdik a.k.a pandai
semenjak dua menjak ni
ak alami n my fren too
bnyak sngat problem ngan org pandai
huh geram betol
tau la pandai tp xyah wat pandai
like what my lect said
"org pandai ni ada sindrom xtau jaga perasaan orang sikit n they can't mix well ngan others"
betul ke?
for me yes it is true!!!!
because
kadang2 mereka ni terlalu pentingkan diri
nak berjaya sorang2 je
ada juga yg suka memperlekehkan orang lain sebab orang tu xtau benda yg senang bg mereka
hello
u think u are really great ha?
ALLAH the all knowing tau
ada juga yang suka menunjuk2 kepandaiannya
entah pape g
tolong la
pandai tp x bijak buat pe
but i admit bukan semua org pandai mcm ni tp i think
MOST of them YES like that
so think of urself
pandai ke?

3 comments:

aYuNi said...

huh~ tepat! most of dem mmg terlalu pntgkan diri..mereka xcukup hebat sbnrnye.. tahu x kenapa meraka sumtime kedekut nak share smthing..becoz xnak org laen lbh pandai dr mereka..tp org kate lagi kite hebahkan sesuatu lagi kite ingat..so..ignore je dgn dorgk..u noe what? kite pun pandai k belum nak tnjuk kat org luar! (:

TeNgKu JoHaRi said...

betul tu
sokong sangat

emy said...

x sumer mcm tue..don overgeneralised