Sunday, June 6, 2010

Kembali Bersiaran .....

YOUTH'10 : VOLUNTEERS

lama sudah wa x update ini belog
dah tersumbat dah wa tengok,haish~
maaf wa agak bz kebelakangan neh

selepas selesai YOUTH'10 di PWTC
wa terpaksa berhempas pulas untuk programme lain di uni gua

antaranya Pesta Pantun Makum 2010 yg akan diadakan tak lama lagi
juga Cultural Village 2010 pada 8th July neh

macam-macam
penat tapi cool

exam lagi dua minggu
kelas dah habis
duit dah kering
haish macam mana neh

sekarang neh hari-hari training angklung
malam-malam meeting sana sini
hujung minggu berjimba macam lahanat

bila nak habis hafal quran neh?
al-fatihah dan 3 qul dah lepas
al-baqarah bila lagi?
haish~ lagha betul wa neh

owh kepada yg follow belog gua
terima kasih
tapi kalau nak follow sebab nak wa follow balik baik xyah !!!
wa xfollow org tp wa baca belog org !!!

i'm a silent reader most of the time

semalam pergi karok di wangsa walk
suara macam hantu wa tibai tanpa malu
semua gadis say "hye abg hensem,sedap suara"
wa dengan cool berkata "adik manis,abang tak hensem cuma kacak sahaja"

sekian


16 comments:

reen_sofee said...

hahaha
bro nak tgk sket kekacakan ko tuh?
hahaha

Nurul_HaWa♥ said...

pergh....bajetah abes lu mamat!!!
hahaha..bajetah @ bajet.
hensemkah???

pemain angklung mmg hensem pon...hahahaha

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

reen-haha sila tengok dalam gambar di dalam post tersebut

hawa-haha ayat cam keling !!!

Ann said...

yg mana satu lu?

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

wa satu dalam seribu,cuba cari

pembayangnya:tinggi haha

Farid said...

kalau berani lawan vokal dengan gua lah~

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

bila?dekat mana?lagu apa?

Miss ... said...

cun gambo tu..

alvin takda rumah harga 8juta.... said...

lu takpayah follow blog gua sbb tak da ruang follow pun..

Farid said...

gemuruh - wings search

wong ah ian said...

gandingan aku nagn farid tuk lagu gemuruh tu..ada bran mau lawan kami?

lu sangat cool tahap cipan bila puji diri sndiri..thumb's up!

Diba Chan said...

hahahak. tak boleh blah.
kompem yg cakap tu gadis?
ntah2 pondann..
:D

Adeqq said...

kacak kah? hahaha. nnti hang out ngan aku lak k. hehehe.

^____^

nasikputeh said...

wow...

aku tercari2 di manakah gerangan manager si tandas..

yang paling depan, paling kiri sekali kah...??

kalau betul.. anda memang manis.. boleh ganti video klip 'geli mat'..

hehh~

MissXYZ said...

ohhhhhhh berpantun ye ko?
kembar a. samad said kah?
miahahaha =)

slm kenal

shazika said...

erkk
berak tak cuci?


jgn segan ke laman sy yek
Pencuri seluar dalam sudah dicekup