Sunday, March 7, 2010

Tag Kamiblogger Biggest Contest




salam,

gua tandaslelaki ingin memohon jasa baik lu olang semua untuk jawab ini tag.tag ini adalah tugasan ke 4 contest kamiblogger biggest contest.apa tu?berminat nak masuk?sila2 masih belum terlambat,just klik sini.

tugasan kali ni memerlukan korang menjawab tag dari gua,so please la ye tulun2 gua,nanti gua tulun2 lu olang balik,peace no war.ok lah mari jawab tag gua:

hanyatandas mahu anda berak ini tag:

1) apa nama facebook korang?
2) kenapa korang pilih nama blog korang sekarang ni?
3) bila kali terakhir korang masuk tandas?
4) tandas dekat mana paling mahal pernah kamu guna?
5) tandas rumah kamu warna apa ?
6) beri pendapat kamu tentang blog gua
7) saiz kaki kamu?
8) berapa follower blog kamu?
9) saiz pinggang kamu?
10) berapa markah terkini kamu di contest kamiblogger biggest contest?

ha sila-sila jwab,jangan malu jangan segan,gua amat memerlukan bantuan korang semua.macam mana mau jawab?ini caranya:

a)mesti jawab di bahagian komen sahaja
b)jawapan mesti lah seperti format berikut:

Link Blog Peserta Jemputan: http://.....
1. nama facebook saya takamine iswadi
2. saya pilih nama blog saya sekarang sebab saya hanya pernah masuk tandas lelaki sahaja

perhatian: sila jawab tag ini mengikut turutan soalan !!!


so peserta jemputan ialah:

1)malaywifelife
2)happinessisreachable
3)mieran87
4)asahara93
5)murnihati
6)paraparapets
7)aslindaa
8)ieyra
9)maisarahmazhar
10)qhairul-nizam

kerjasama anda amat dihargai,thank you !!

yang lain juga dialu2 kan menjawab

cau~

12 comments:

@adlynna@ said...

link blog saya: http://paraparapets.blogspot.com

1) Adlynna Adnan
2) sbb ia sunguh unik dan comel..haha
3) baru je 5min sebelom jawab tag kamo nih..
4) klcc..tingkat 2 alau x silap..rm2 woo..
5) pink
6) ok...simple
7) 7/8
8) 260
9) 27
10) 98 kalau x silap..


saya suda siap..;)

zuliana said...

Link blog saya: http://happinessisreachable.blogspot.com/

1) nama/nickname di facebook- Nik Norzuliana
2) kenapa korang pilih nama blog-sbb saya tengah happy dan sentiasa happy
3) kali terakhir saya masuk tandas ialah 5min yg lepas
4) tandas dekat mana paling mahal pernah saya guna ialah dkt turkey,suku juta
5) tandas rumah saya warna putih
6) pendapat saya tentang blog anda- agak pelik kerana banyak menggunakan nama tandas.
7) saiz kaki saya 6
8) follower blog saya setakat ini 109
9) saiz pinggang saya xingat.nk ukur,skrg tgh mngandung
10) markah terkini saya hari ini (tak termasuk day 7) ialah 104..

Halizayana said...

Link Blog Peserta Jemputan:
http://malaywifelife.blogspot.com

1) Yana Jihoo
2) Sebab dah kawin
3) Baru je kejap tadi
4) Tanjung Aru KK Sabah
5) Putih Biru
6) Simple, i like
7) 7 atau 8
8) Baru 26
9) 32
10) 93 je

-N e Y r A- said...

link blog saya: http://ieyra.com

1. nama FB: Syahirah Sabri

2. nama blog itu sama dengan nama panggilan saya

3. baru keluar tandas

4. paling mahal kat the garden, KL

5. tandas rumah kelar biru

6. Blog anda simple

7. saiz kaki 8

8. follower saya 200 lebih

9. saiz pinggang 29

10. markah terkini 100

q-nizam said...

Blog style saya http://qhairul-nizam.blogspot.com

1) sama dengan nama sebenar Mohd Qhairul Nizam B. Ridwan?
2) Tak ada sebabnya suka2..?
3) 5 minit yang lepas
4) KLCC
5) Hijau
6) CANTIK
7) 9/10 UK
8) agak pelik akan nama blog ini..
9) tak ingat dalam 35 kot..
10) 99 je..

[♣]sara®sites™ said...

YAY!! saya kena tag!! thanks.. :)
link me: http://maisarahmazhar.blogspot.com

1. takde bukumika.. ruang saya adalah.. :) faham tak *gelak*
2. sebab nnti terkenal.. *gelak lagi*
3. semalam..
4. tandas awam yg kotor. *bluek*
5. putih+biru
6. terlalu obses tandas.. *gelak max*
7. 7.
8. 104 *lg byk darimu*hehehe.. :)
9. tak pernah kira.. * tapi rampinglah jugak.. hehehe..*
10. 1++ awk??

kinsyakrn said...

tandas!!! nati jwp tag akak plak.

link peserta : www.kinsyakrn.blogspot.com

1. kinsyakrn
2. sb nama sendiri n anak
3. bru kejap basuh tangan
4. klia
5. ijau
6. akan terbayang tandas
7. 7
8. 35
9. 30
10. 92

budak hitam said...

1) Budak Hitam
2) nm geng Budak Hitam
3) kejap td..
4) erkk xtau la plak.. sm je kot
5) ijau
6) banyak perkataan tandas.. hehe
7) 7
8) 73
9) 28
10)144 kot.. x igt lor...

~~ sudah siap~~
awak dijemput utk menjawab tag d blog sy jg.. :)

budak hitam said...

Link blog sy: http://kamibudakhitam.blogspot.com/

1) Budak Hitam
2) nm geng Budak Hitam
3) kejap td..
4) erkk xtau la plak.. sm je kot
5) ijau
6) banyak perkataan tandas.. hehe
7) 7
8) 73
9) 28
10)144 kot.. x igt lor...

~~ sudah siap~~
awak dijemput utk menjawab tag d blog sy jg.. :)

M!Er4N said...

kena tag gak kt sini..mmg popular la..orang last sekali jawap soalan sbb sy bercuti..hehehe

link saya:http://www.mieran87.co.cc

1. mieran87
2. sebab masa nk bt blog 2 otak terfikir nama 2..huhuhu
3. 10 minit lepas
4. klcc..rm2 beb..kena berak banyak2..hahaha
5. biru
6. ok je..kalu color layout berwarna selain putih lg menarik kot
7. 5 kot
8. 90 je setakat ni
9. 29
10. 104

Diba Chan said...
This comment has been removed by the author.
CeriteraWanitakini said...

link http://ceriterawanitakini.blogspot.com

1. aliani nuhairi abdullah
2. info for women
3. 2 jam yg lepas
4. xde mahal pon takat rm0.30
5. hitam
6. confuse with the name choosen by U.
7. 8
8. 7
9. 30
10. 96

selesai sudaa.. maybe internet prob .. tu yg x sampai sampai kot..