Monday, March 29, 2010

contest Miss Lumut *dia bukan tumbuhan* ^_^


PERHATIAN

ini bukan makwe,tunang,or isteri gua
dan bukan juga anak-anak gua
ini pic Miss Lumut dan anak-anak buahnya
*mereka bukan tumbuhan*
hahaha

berminat nak joint?
sempat lagi ni
esok last

klik nama miss lumut kat atas tu

dan ini dialog dan slogan tu:

adik: makcik ni bukan troli mak cik laaa !!!!

makcik cleaner: eh budak ko jgn nak tipu aku,kecik-kecik dh menipu besar-besar merapu~

abang: haha padan muka ko adik kan dah kena bebel

makcik cleaner: eh ko sorang lg,ko hengat ayu la ko pose tersengeh ngan hakak ko si lumut tu ha?sorang tayang gigi besi sorang tayang muka jambu.macam-macam la korang.aku banyak keje tau @#$$%@#$#$% *makcik mencarut**terpaksa cut*

adik: cik mut *makcik lumut bukan makcik kemut haha* nape cik mut diam je backup la adik huhu,nanges kang

abang: ntah cik mut ni diam pulak,dak besar kena lawan ngan dak besar.kami kecik lagi,memang la ummi selalu kata kecik-kecik cili padi,besar-besar cili api,tapi hari ni kami xnak jd cili nanti makcik tu blend kami jadi serbuk cili huhu *sob sob*

adik: abang cik mut diam je? camne ni?

makcik cleaner: woi2 sudah2 ko hengat aku xd keje ke ha nak layan kamu bertiga?makcik nak kena cuci tandas ni,bak sini troli makcik,kang makcik bgtau manager makcik baru tau

adik dan abang: MAKCIK!!!!!!!! ini bukan troli makcik ini troli utk cik mut angkut barang dia.dia nak balik new zealand jap lg,mak cik nak tau cik mut pemalas sbb tu dia gemuk,dia malas nak angkat sendiri beg dia,sebab tu amik troli ni.huh~

makcik cleaner: errr.... ye ke? sorry la nak,makcik salah tengok,ok lah makcik cau dulu la ye

adik: abg cau tu ape? nama kita bukan cau kan? cau tu kwn abi kan? uncle cau tu kot *uncle chow*

abang: eh makcik tu kenal uncle chow? pelik3x

adik: abang adik nak cau dulu lah......*adik kau sebut cau? td dia tnya cau tu ape,adeh*




dan untuk slogan pula:


PEREMPUAN itu aka cik mut tak patot berada di tengah-tengah antara abang dan adik kerana cik mut mempunyai berat badan yg berat *kuasa infinity* menyebabkan graviti menjadi tidak stabil dan inertia juga akan kurang dan troli mungkin terbalik sebab daya tujah ke bawah lebih kuat dari graviti di mana oksigen dan carbon dioksida di sekeliling juga tidak mampu berbuat apa-apa kalau troli terbalik*selamatkan adik dan abang**cuma 60MINIT tutup pic lumut tu ngan ape saje yg boleh**60MINUTE LUMUT HOUR*

*sorry kalau tersinggung,terpaksa haha*

4 comments:

Bulan Yang Menggantung Di Langit Osaka said...

cau tu ialah.. air cincau campur dengan air teh susu

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

haha kan cincau la kan,tp kenapa ada teh susu bulan?nanti jd cau su teh?

lumut said...

hehe..thanx kerana menyertai..
saya dah baca td entry ni.
lepas tuh rushing kene g class..tuh yg lupe.nasib baik igtkan...

slogan kate aku berat?
cehhh....haha.thanx ek memeriahkan contest ni.=)

*Miss Geli^ said...

dek,
ni nak join kontest ke nak wat drama swasta??

hahhahah..panjang gile dialog....

makcik cleaner sangat perasan kan??kehkhekehhe