Saturday, February 6, 2010

doakan aku

right now on this dot,aku still cool
walau ada 5 chapter belum cover
exam esok
u r really pagal wahai iswadi idris
so do i ?

haha i always smile even though it's hurt
pray 4 me please
this month really kill me

tomorrow: sunday 10.30am fluid mechanics exam

and then : monday 11.30am introduction to economics for engineering exam
monday 3.3opm submission of mind map 3 cell & mollecular biology
monday 6.30pm submission of assignmnet 3 biochemical kinetics

wednesday 8.30am submission of lab report 3 biotechnology engineering lab 2
wednesday 3.30pm quiz 2 cell & mollecular biology
wednesday 8.00pm presentation of assignment family management & parenting

thursday 10.00am biochemistry 1 exam

arghh~ headache je semua ni
tapi sempat lagi tu aku google
cari programme master
haha

aku bercadang nak sambunng di sini dalam:

seoul national university,korea: master in chemical and biology engineering
university of sydney,australia: master in biomedical engineering

tapi ni ha degree ko pun x habis2 lagi
huhu
susah nya nak habiskan

bachelor of engineering(biochemical) majoring in biotechnology

sigh~

pelik kan aku?
aku secara azali nya tidak menyukai biology dan engineering
but see~
i'm getting along with them as i grow up
huhu

cita-cita aku nak jadi:

1)pakar sakit puan (tergendala sebab biology dapat B je spm)
2)ahli geologi(tergendala sebab aku dapat engineering waktu apply upu)

so now i'm planning for:

1)pakar forensic
2)brain scientist
3)biotechnology engineer

or should i become penyanyi,pelakon or model?
huahuahuahua
mati aku kena ngan mak ayah aku nanti

what ever it is
i'm move for it
wish me luck~

daa~ study mode T_T

6 comments:

yoro okino said...

ko hebat kot..
aku dip pon berat jer rase nak bawak..
bio mmg wat biol otak~~

Prof Ir Dr. Takamine Kiyomaro said...

haha ne ad hbat,kalu x dh lm ak study luar ngara,ala dip pun ok t sambung la degree,haha bio mmg serabut

.::zaimah::. said...

bes pe bio...
hee

Prof Ir Dr. Takamine Kiyomaro said...

haha best la kan

cikmemy said...

good luck weyh!kadang2 walaupun x suke, tapi sebab da lame dgn dia, jadik sebati la...hehe

Prof Ir Dr. Takamine Kiyomaro said...

agak la btw thx ya