Thursday, December 10, 2009

titah seri paduka baginda raja serong mahatitiwangsa sanewalang

"sekuntum mawar merah sebuah puisi~.."
tetiba lak kan,start entry ngan asah sora katak aku ni
hehe
dah lama rasanya aku x wat entry baru kan
bukan xnak tp bz yg teramat
dari isnin sampai la ahad ni ada ja kerja tiap2x hari
biasa la kehidupan sebgai pelajar
kalu xmelepak kena lepak la
(ayat kelingg ja aku ni)
dan seperti biasa isu minggu pertama buka sem
BILA PTPTN NAK MASUK?
dan seperti biasa la aku akan jadi MENTERI KEWANGAN KEDUA
selepas Datuk Najib*terus aku chair meeting sal bila ptptn nak masuk

Aduyai motif la kengkawan aku semua kan
time ptptn masuk xd polak korang call aku
nak suoh ak jadi MENTERI PEMBANGUNAN MASYARAKAT kan?
nak tanya aku camna nak guna duit tu ka
plan of the year ka...x dak la
semua LESAP terus SENYAP

*sy janji akn membangunkan hidup anda semua

sepatutnya hari ni aku g UKM sbb ada FESTKUM
sukan yg aku disuruh main ialah
GALAH PANJANGdengan motif kaki tangan aku panjang
motif la aku nak p kerat tangan aku sat na
bg pendek...
so pasni aku masuk gusti lengan ja
hahaha......kuat ke?
hehe....tapikan tetiba aku ada kuiz
terus xdapat pergi.....huhu

sem ni juga aku ada dua rumate baru
satu orang SOMALIA
*gambar hiasan semata-mata

dan satu lagi orang MALAYSIA
setakat ni mereka baik dan memenuhi syarat2 bergelar rumate aku
so ok la kan
kalu x dah lama aku naik hantu
hahaha

tadi kan aku g kelas
tunggu punya tunggu kelas xd
so aku masuk la kelas nak amik beg aku
(sebab aku duk sembang kat luar td)
waktu aku masuk tu aku disakat oleh kawan2 aku
aku pun pe lg terus berbalas pantun la
dan aku lupa suara aku ni sangat lah kuat
dan terus aku terdengar suara yang menakutkan
"HEY YOU BROTHER~"
"...DONT TALK OR ELSE I KICK U OUT FROM THIS CLASS"
upenya lect kelas sebelah dengar aku bising
mana la aku tahu ada kelas kat sebelah
aku tengok diam ja
babi betol
terus aku pitam malu
*sat na masuk icu sat~

terus aku balik bilik
dan tidur sampai asar
hehe



ok la korang aku nak tidur la
dah malam
selamat malam
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

9 comments:

~0~ said...

hahahha...sabar je la...

da mula sem ke bro??

~0~ said...

hahahha...sabar je la...

da mula sem ke bro??

LORD ZARA 札拉 said...

hehehe~

memenuhi kriteria ya?

apa kriteria?

aku nak apply~

tetiba je~

larikkkk~~

Prof Ir Dr. Takamine Kyomaro said...

o-yup dh mula sem baru

zara-haha kriterianya mesti tunduk sujud hormat pada aku haha ada mampo?haha

ayu said...

hahaha! kesian..tula..nxt time pandang2 kelas sblh..ade org ke x..kan da.. =p neway, pandai panton aa..bgos2 =)

jejaka anggun said...

macam tuh plak.... negro somalia tuh hensem x? hahahahah...

aYuNi said...

oho~ gila kuat suara eh.. dasyat.. leh lawan suara dgn ayu neh.. hehe~:P

chokio_nia said...

hoho..lame tak nmpk ko kan..sehat??huhu..sabar weh..jgn emo2 bagai..btw smart lagu..manis kan tajuk die??if tak silap la

Prof Ir Dr. Takamine Kyomaro said...

ayu-haha tu la pesal,suara?boley la setakat nak gegar satu stadium hehe

jejaka-haha x pun haha

chokio-sehat ja,haha manis tu nama band dia la hehe