Thursday, November 12, 2009

WELCOME HOME

tu dia tajuk post bagai myambut diva pulang ke gangang

celah mana lak ak diva?

ak pelakon kehidupan ja

yg masih menempuh hidup ini

bersama kamu semua

yeah itu dia statement berapi lulusan Mahad St John

nway thx to all of you

yg masih setia bersama blog aku

daku berjanji xkan lompat blog lagi

huahuahuahua

nway sorry la layout ak yg jambu bagai ni

ni je yg sempat ak sambar

esok nak exam

xleh lama2

t ak edit balik

ok cau lu

sayonara minna-san

8 comments:

ayu said...

owh.
diva like anihita sarahawak..
=D
haha!

emy said...

gud lak exam!!!

Takamine Kyomaro said...

ayu-apakah anita itew dhiva?hahaha

emy-thx~

Luna said...

maksudnya kau akan blog terus kat sini la kan?

Luna said...

maksudnya kau akan blog terus kat sini la kan?

Luna said...

maksudnya kau akan blog terus kat sini la kan?

aYuNi said...

tahniah sebab berjaya siapkan entry selepas sekian lama..hahaha.. welcume back..

Takamine Kyomaro said...

luna-yes babe....ak akn tetap disini

ayu-hahaha makacaeh