Monday, October 5, 2009

-raya oh raya-

weehuu~
dah lama sey x update blog ni
al maklum la bz ngan open house huhu
sejak ak balik uia ja
boley dikatakan tiap2 hari bz ngan open house
nak2 bila ak jd committee
penat sey....
tp enjoy sngat
dapat beraya ngan kengkawan
maklum la wktu ray ari tu semua pulang ke kg masing2
xsempat nk raya sesama
hari ni sngat memenatkan walaupun kelas habis at 3pm
mana x nya...basuh baju,renew buku library,kemas bilik yg dah macam reban ayam
spray pewangi bilik,update semua keja kelas ak
hu~
life as student mmg penat
bek ak dok kat tadika je
senang je..xyah nk pening2
habis kuat cikgu bg asiment pun...suoh lukis muka family
masa tu la habis segala jerawat,uban mak ayah aku
aku lukis kat kertas
paling teruk markah ley dapat pun at least B
tadika la katakan
tp xkan ak nk g mintak kerja
bawak sijil tadika kot?motif sngat ko iswadi idris
hmmm life has to go on
dan ak kena terus berusaha
gambatte minna-san!!!!



2 comments:

SYAZANA RUSDIN said...

huhu. bzjd commitee ye, x bg pon kuih raye kt kitorg. haha!

*weyh, SEYH tu mende? hahah :D

Takamine Kyomaro said...

hahaha nana sey tu sejenis ayat je pun
hahaha t rabu ni ak bawak kat korang ok