Tuesday, May 19, 2009

~SeJuK CaMeRoN PaRt 19~

salam
today post is all about what happen at the back side of my hotel
as request by rashid
first pic kat atas ni dulunya adalah kolam
but sekarang.....
ni pun masih kat kawasan kolam dulu
masih di kawasan kolam di bahagian atas
tempat sidai baju
where is the kolam???
teratak impian ke?ngeh2x
ni kawasan hutan kat belakang teratak kita aka jalan bunian ko rashid

dibelakang teratak lagi
kawasan kolam
kolam lagi
depan hotel
stesen bus yg xpernah nak siap2
ingat lagi dulu ada stesen teksi n minyak kat cini??
rashid ni la rupa kedai yg waktu dulu dlm constuction
sungai yg dulu luas jadi sempit
rumput dan lalang yg dulu banyak jadi botak
tu ja la picture yg sempat ak snap rashid
nak snap banyak2 pun ak malas la
ko bukan xtau
kalu cik azman nampak ni
mati aku
hahahahahahaha
kang dia ingat ak nk bocorkan rahsia dia kat media lak
hahahahahaha
selamatkan bumi kita
sebab semua ni lah
cameron dah xsesejuk dulu lagi
waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nanti masa zaman anak cucu kita
kalu nak rasa udara sejuk
kena pulak berjalan g london
itupun kalu sempat
kalu x
naik air asia je la
tu pun susah ada selsema babi la selsema setan la
macam2x ada
hahahahahahaha
~Ya Allah ampunkan dosa kami~

6 comments:

aYuNi said...

waaaa.. mana kah perginye kolam tuk ku berenang..ngahaha~ betul tuh.. nak kne g london lak nnt... jadi selamat kan la cameron mr teNgku! :)

TeNgKu JoHaRi said...

tu la kan br nk ajak ayu berenang...huhuhu
ok i will try to save cameron hahahahaha

Mama Danish said...

camni ker cameron??br je cadang nk g..huhu..xlehla nk berenang renang..hahaha

TeNgKu JoHaRi said...

hahahaha ada lak akak ni
ni bukan cameron the whole part la
ni just kawasan belakang hotel saya je
huhuhu
kalu nk berenang
dun worry ada empangan besar kat cini
hahahaha jgn kata mandi
nak wat air minum pe pun boleh

Mama Danish said...

haha lawakla akak ni..nmpk sgt xpnah g kan??so bo la truskan niat nk brcuti ke sana..nanti akak g akak kontek wady ek..bo jd tourist guide akak..huhu

TeNgKu JoHaRi said...

hahaha biasa la....no hal la akak tp sy dah nak balik kl hujung bulan ni coz sy keje kat sana lak..huhu xpe2 keep in touch...pape hal cakap je kalu nk g cameron ok...bereh sokmo...