Monday, April 6, 2009

~CuKup SeKaDaR Ni Ja~


Salam
akhirnya ak dapat o9 gak
tu pun kena merangkak g bilik tv ni
br dapat line
sialan tol uia ni!!!!
today is so gloomy for me
ptg td exam cam susah gampang
MD kawanku sampai period
(walaupun secara saintifiknya jantan xd period.ngeh2x)
dah la td waktu exam
ak silap tempat duduk
malu3x
confidence level je ak duduk citu
walhal seat orang
huahuahua huhu
akak yg jaga exam tu pun satu hal gak
suka benar bertenggek kat belakang ak
bukan apa
ak xtahan dowh ngan bau minyak wangi dia
anoying sangat
ni lah masalah kaum wanita
mandi xnak
sik nk spray minyak wangi ja
huahuahua
ad g dowh
odw nak balik bilik
kat tepi jalan yg sibuk
dekat dengan simpang ke mahallah safiyah tu
ada la sorang akak n abg ni melepak slumber depan parit yg busuk tu
xd hidung ke?
tengok diaowang tringat lagu kumpulan the lipstick
titled "bercanda di malam indah"
dah mcm tu lak ak tngok diaowang
hahahah
ditemani kehijauan alam yg melambai sepi dikala ditiup angin bayu
kemudian odw nak balik bilik
aiiiii mcm biasa la
permandangan td bersambung kat mahallah ak lak
al maklum lah kami berjiran dengan mahallah safiyah
maka tiap2 hari kat pagar cinta tu
ada la dau insan bercengkerama bak cengkerik buta dan rama2 busuk
huahuahua
yg xtahan tu si brothers wah bukan main seksi dgn seluar hawaii nya
sister lak xkurang hebat dgn baju nangka nya
huhuhu
cuci mata dowh
sampai nak buta dah mata ni
hahahahaha
-hidup bukan mudah utk ditafsirkan-

6 comments:

senget said...

heh...
pompuan xsuke mandi heh?
hahahahahahaha...

TeNgKu JoHaRi said...

hahahaha
awk suka mandi x?
hoho

Armin said...

apa lah ko.....seat exam pon blh silap...hahahaaaa...pastu mcmana nk jwb dgn tenang...

tengku jo, nntilah ak updatekn kisah copi tu...sibuk dowh skang...minggu ni plng sibuk...ak kena htr draft tesis ak n mcm2 lg la.....k tengku jo ek...weekend ni mungkin aku updatekn...
tq berminat..:)

TeNgKu JoHaRi said...

to armin:
hahaha ne la ak tau
ok2

emy said...

betol!!!

akak2 exam assistant nie minyak wangi bukan men meriah!!!

ader tue bau bdn da bergaul ngn minyak wangi...haku nek pitam OK..da la suka syek lalu lalang..

TeNgKu JoHaRi said...

betul emy ak sokong seribu peribu dowh
huhu
hahahahaha